Kategorier
Galapagos 2010

Godt nytår derude

Om et kort øjeblik (ok, nok nærmere 10 timers tid i skrivende stund) hopper vi ind i det nye år og endda det nye årti, og normal ville jeg sætte mig ned og skrive hvad det det nuværende år har budt på, men jeg synes ikke rigtig at jeg orker det lige nu, så her kommer mit 2009 i stikord: Berlin, Mexico, Louise, Mestre, Tabere, Depeche Mode, Oxford, Metallica, Træning, Ægypten, Manchester…

Det nye år kommer til at starte med et brag. Et brag af en flyvetur faktisk, efterfulgt af hvad der gerne skulle være et brag af en ferie! Den 2.januar hopper Louise, Janus, Morten, Nikolaj og jeg på flyveren til Atlanta, hvorefter vi hopper på flyveren til Quito i Ecuador, hvorefter vi hopper på flyveren ud til Galapagos-øerne, hvor Sune og Gregers venter på os. Der skal dykkes, dykkes og måske skal vi også dykke lidt. Se bare her hvad vi kan være heldige at støde ind i:

http://www.youtube.com/watch?v=jLbOf_tf8g8

Vi er så heldige at vi skal bo på det super-fancy og mega-lækre Angermeyer Waterfront Inn, som jeg glæder mig rigtig meget til at se.

Bloggen kommer nok til at ligge død i de to uger, men jeg skal nok se om jeg kan få taget en masse billeder/videoklip undervejs, som jeg kan få smidt op her, når jeg kommer hjem igen…