Kategorier
medier Skulderklap

Anbefaling: The Hangover

Jeg er lige kommet ind af døren efter at have været en tur i biografen, og lad mig blot sige lige med det samme: Du skal gå ind og se The Hangover (eller Tømmermænd i Las Vegas som den hedder på Dansk).

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grint så meget under en film; tårerne trillede og mine mavemuskler (det viser sig, at jeg åbenbart har sådan nogle, omend de ikke er synlige) var tæt på at gå i krampe flere gange undervejs. Der er ikke meget mere at sige end at – og her ifører jeg mig Ole Michelsens hat – film skal ses i biografen, og at The Hangover er pissesjov!

Toodooloo mother fuckers!

2 kommentarer til “Anbefaling: The Hangover”

Skulle den da helt sikkert, hvis man ikke sad så forfærdeligt ringe i biograferne :/

Lukket for kommentarer.