Kategorier
tech

Fremtiden nærmer sig med hastige skridt

Og jeg kan ikke vente! Det er måske lidt fjollet og barnligt, men når jeg ser nogle af de teknologiske muligheder der efterhånden bliver åbnet op for, så kan kan jeg blive helt spændt og glad – fuldstændig som om det er juleaften og jeg er en dreng på 11 år, der ved at der venter en Commodore 1541 II diskettestation (og det nyeste kassettebånd med Gnags, men det er jo knapt så nørdet)! Det der er så fantastisk ved mange af de ting, der bliver mulige indenfor ganske få år, er at de vil være til at købe for helt almindelige mennesker, men endnu bedre: alt bliver nemmere og nemmere at bruge, og alt forekommer mere og mere intuitivt.

Anledningen til dette indlæg er en video, som jeg så tidligere på dagen, der nærmest fik mig til at tabe underkæben ned på bordet:

Det måtte jeg straks prøve, så jeg hoppede over på websitet, printede det papir man skal bruge, og indenfor få minutter sad jeg og legede med “hologrammer”. VILDT! VILDT FEDT!

For et stykke tid siden så jeg en anden video fra TED (Technology, Entertainment, Design), hvor nogle studerende fra MIT havde lavet nogle små intelligente byggeklodser – i starten var det ikke det helt store, men man kan se potentialet når han begynder at lave regnestykker og musik:

Mulighederne er jo ubegrænsede!

I får sgu lige en video mere fra TED, hvor der er nogen der har leget med noget så simpelt som Wii-controlleren, og skabt noget helt igennem fantastisk:

Der er også danskere der leger med Wii-controlleren:

4 kommentarer til “Fremtiden nærmer sig med hastige skridt”

Har kørt rundt i det Johnny Lee whiteboard de sidste to dage. Min kollega supplerede med wii-controlleren, og vi har så fået skilt og samlet (og skilt og samlet og skilt og samlet) til en device, med konstant og stærk nok ir til at reflektere på boardet. Indtil videre uden held.

Det er sgu lidt for nørdet til mig.

Jeg glæder mig istedet over de medicinske forskningsresultater, der sker i disse år. For satan du…det er interessant!

Det bedste ved hele dit indlæg er, at du jo fik et kassettebånd med Gnags og en diskettestation, da du var 11 – det kan jeg tydeligt huske. Men var det dig, der også fik det der Brigitte Nielsen bånd, som var i omløb??

Lukket for kommentarer.