Kategorier
politik

Hvem har Lene Espersen spist?

..for det kan ikke passe at der kommer så fornuftige toner ud af hende – nå ja, hendes opgave til pressemødet var åbenbart at fremlægge nogle af de effekter som Forårspakken 2.0 vil få på hhv. miljø- og sundhedsområdet, og jeg tvivler da også på at nogle af de idéer er hendes egne. Faktisk tør jeg godt her sige at de idéer er mine! Ja, mine! Det er ihvertfald idéer jeg tidligere har tænkt, og som ville være en del af det politiske program jeg ville stille op med, hvis jeg en dag skulle få taget mig sammen.

Alt i alt synes jeg at det lyder rigtig positivt, at fedt, sukker og smøger bliver dyrere.

En kommentar til “Hvem har Lene Espersen spist?”

Jeg synes også det er et fint signal at sende. Om det så – overhovedet – vil have en effekt (i hvert fald den effekt man ønsker), tvivler jeg på.

I øvrigt burde tobak ikke blive dyrere, men slet og ret forbydes. Det var da forresten en idé til dit partiprogram.

Lukket for kommentarer.