Kategorier
Skulderklap tech

TDC Online

Igår morges satte vi den nye forside af TDC Online live, og dermed er et projekt, der har varet godt og vel en måned for mit vedkommende, forbi. Jeg har i denne omgang lavet al HTML og CSS, men denne gang har jeg også rodet meget med noget javascript, som er et sprog, der er til konstant forundrelse og forbløffelse fra min side – på både godt og ondt.

tdc online

En af de nye features er at man selv kan vælge et farveskema på siden – en feature, som jeg ikke tror vil blive brugt forfærdelig meget, da det jo reelt set blot er en gimmick, som folk måske lige skal se hvad er, og derefter aldrig bruger den igen. Til gengæld er jeg rigtig godt tilfreds med den tekniske implementering af det. Jeg synes iøvrigt du skulle tage og prøve det…
Mine umiddelbare favoritter er blå og orange tæt efterfulgt af grøn – de tre andre er jeg ikke så vild med, men det er der sikkert nogen der er???

Iøvrigt, så gør jeg nøjagtig som Jokeren siger og smider dette indlæg op i kategorien “skulderklap” – denne gang er det mig selv, jeg klapper på skulderen. Nå ja, og så klapper jeg også kronprinsessen på skulderen, for hun har rodet meget med backenden.

4 kommentarer til “TDC Online”

Maa jeg faa et skulderklap? Jeg har nemlig solgt et maleri!
Savner dig.

Jamen skulderklap til dig – det ser fint, ordentligt og profft ud 🙂

Helt enig: Det der skifte-farve-fims er lidt unødvendigt.
Så det osse forleden på msn.dk. Med samme undren.
Men hvis ens brand pludselig er blevet udvasket til at være alle-farvet, så må sitet jo følge med…

kh
JAKOB

Lukket for kommentarer.