Kategorier
Atlanta juni 2007 rejser

Atlanta – vol.2

Onsdag valgte jeg at tage ind til Atlantas centrum – naturligvis i håbet om at der skulle være nogle interessante ting at se på, og eventuelt nogle spændende ting at smide mine hårdt tjente dollars efter. Min søster havde godt nok advaret mig om at der ikke var andet end kontorbygninger inde i centrum, men jeg er jo en trooper, så jeg valgte at kigge efter selv. Well. Hun har delvist ret. Der er ikke meget at komme efter, men jeg fandt da et lille område med forretninger og lidt byliv, men ellers var der godtnok ret kedeligt inde i centrum – jeg købte ikke noget, men har dog skrevet mig bag ørerne at der var nogle Superstars på tilbud i Footlocker, så der kan stadig nå at ske noget på den front. Jeg valgte herefter at tage på en længere gåtur i den bagende hede, og jeg fik da også fundet et lille område der mest af alt minder om Camden Town i London: små “skæve” forretninger og masser af mennesker, der ikke lige passer ind i den klassiske Tommy Hilfiger reklame…

Dagen efter tog vi til svømmestævne om aftenen; Lucas og Kirsten svømmer for Cambridge Crocodiles, og hver uge i juni måned er der et stævne – jeg har aldrig været til svømmestævne før, men det var såmænd meget sjovt, selvom det var en ret lang aften, hvor man bare sidder ved siden af et svømmebasin og ser på.

Ninja

Fredag var endnu en lang dag, for der tog vi til Six Flags, der – som mange nok ved – er ligesom Tivoli, bare en trillion gange større, og med meget vildere forlystelser. Joel og jeg fik prøvet et par vilde rutsjebaner, men det var naturligvis Kirsten og Lucas der prøvede flest ting; de så ud til at hygge sig og have det sjovt, især den sidste times tid, hvor de rendte rundt i et kæmpe vandland.

liger

Lørdag tog vi på en lille køretur (ca. 2 timer) sydpå mod noget der hedder Pine Mountains, hvor vi skulle i en dyrepark og se Ligere – og mange andre dyr. Først lejede vi en gammel mini-van, hvor sideruderne manglede, og istedet var der sat tremmer op… Herefter tog vi turen igennem parken på samme måde som man gør i Knuthenborg, og mon ikke dyrene var nysgerrige og sultne! Jeg ved ikke præcis hvilke dyr vi så, men størstedelen af dem havde deres hovede inde i bilen, for at se om vi havde noget spiseligt med til dem. Ganske underholdende på en lidt spøjs måde. Da vores køretur var overstået kom vi ind i den “normale” del af dyreparken, hvor vi bl.a. så bjørne, en leopard og selvfølgelig Ligere. Dyrene slappede af og lå i solen, men en af ligerne kom alligevel ud fra skyggen og fandt en ny plads at ligge på – da den kom gående kunne vi for alvor se hvor stor sådan en er: STOR! Den var vel 20% større end en fuldvoksen tiger, og så var den ikke engang fuldvoksen endnu – dyrepasseren sagde at den kunne blive meget større. Faktisk må jeg være helt ærlig og sige at den lignede lige præcist det den er: en freak. Imponerende dyr, men samtidig ligner den noget der er blevet manipuleret med, som hvis man leger lidt med photoshop – eneste forskel er selvfølgelig at den her er levende og gik rundt inde i et bur. Meget mærkeligt.

Husk at se alle billederne ovre på min 23-konto.

En kommentar til “Atlanta – vol.2”

Lukket for kommentarer.