Categories
anekdoter nothingness

Jeg har købt en lejlighed

køkken
Tidligere i år købte Louise min halvdel af vores lejlighed på Frederiksberg, og lige siden har jeg ledt efter noget nyt at investere pengene i – og det skulle naturligvis være noget beboeligt, så jeg gik på jagt efter en ejerlejlighed. Hvilket viste sig ikke at være nogen nem opgave!

Først fandt jeg noget i nærheden af Lyngbyvejen (Østerbro – det er den trekantede bygning), hvor man havde valgt at rydde loftet i en gammel ejendom, og lave det om til lejligheder. Det så rigtig fedt ud, og jeg fik alle papirerne på det, som jeg så tog videre til min advokat. Hun synes så ikke at det så særlig fornuftigt ud, og hun fandt adskillige brølere i kontrakt og bilag, så hendes råd til mig var at lede videre…

Jeg fandt så et nybyggeri, der hedder NicolineParken (lejl.57), som ligger på Islands Brygge (på den tomme grund), og det så langt federe ud end det på Østerbro, og hvis man får valget mellem ydre Østerbro eller Islands Brygge, så vælger man det sidstnævnte – ihvertfald hvis man er mig. Og det er jeg. Nå, papirerne kom frem, jeg fik en tid hos advokaten og fremsendte papirerne, og tænkte at nu var det hele fjong. Øh, nej. Samme dag som jeg skulle til møde med advokaten fik jeg en mail fra ejendomsmægleren om at lejligheden var solgt. Øv Øv Øv. Og der var ikke flere af samme slags. Mere Øv.

Der var så ikke andet at gøre end at lede videre, og jeg søgte overalt i København. Blandt andet fandt jeg en fin lejlighed på Vesterbro, tæt ved Enghave Plads. Lejligheden var helt nyistandsat, og kunne bl.a. prale af en 7″ lcd-skærm på toilettet! Jeg synes det var lidt kikset, men resten af lejligheden var ok – dog var den lidt dyr i kvm-pris, da vi var oppe på 2.2mio for 51kvm! Av.

I mellemtiden kiggede jeg også lidt på nogle af projekterne på Sydhavnen, hvor især Westside så lidt interessant ud, men priserne var for høje i forhold til placeringen – der er intet liv derude, og der går nok nogle år før det ligner noget, så selvom lejligheden og byggeriet i sig selv var ganske fint, så valgte jeg det fra.

Jeg blev reddet da jeg opdagede at NicolineParkens sidste etape nu var blevet sat i salg, og der var en lejlighed (nr.90) som jeg synes var rigtig interessant: 69kvm godt fordelt, og da jeg kiggede på demo-lejligheden var jeg nærmest solgt. Køkkenet var superflot, badeværelset var flot, der er alle hvidevarer og rigtig meget skabsplads. Jeg satte alting igang igen, og advokaten havde ingen indvendinger denne gang, så jeg skrev under. Iøvrigt var det også i denne process at jeg kom forbi Jyske Bank, hvilket jo ikke endte særlig heldigt. Heldigvis stødte jeg på Nykredit og en rigtig sød dame, som er utrolig hjælpsom og serviceminded.

Nu er lejligheden så købt, og jeg kan flytte ind den 1.juli 2007. Jeg glæder mig! Og jeg var da også forbi for nogle uger siden og tage et billede af min kommende bolig. Når jeg er flyttet ind må I gerne komme og besøge mig..

6 replies on “Jeg har købt en lejlighed”

Tillykke Skipper. Det bliver sgu dejligt for dig at kunne falde til ro i egne omgivelser.
Men nu er du jo på min ø, hvor jeg er præs, sååååh…..opfør dig ordentligt ikke.

Comments are closed.