Kategorier
tech

Nyt legetøj: W810i

fronten af w810i
Efter et par måneder, hvor jeg har brugt min gamle T610 (som reserve for min K700i som stod _HELT_ af!) mobil, har jeg omsider fået en ny. Nu skriver jeg godt nok omsider, men det er faktisk min egen skyld, at der er gået så lang tid, for jeg har gået og ventet på at SonyEricsson tog sig sammen og smed K800i på gaden, men da jeg fik at vide, at jeg først kunne få den i 4.kvartal i år (Jeg får den gennem arbejdet, og de er lidt langsommere end almindelige butikker), var min tålmodighed brugt op. Jeg bestilte derfor en W810i istedet, og den kom så i tirsdags – og den er superfed!

Først og fremmest er jeg glad for at SonyEricsson har droppet deres uduelige joystick, som var på både min T610 og min K700i – og som begge gange har været skyld i adskillige reparationer! Istedet er der kommet en lille rund navigationsdims, som ganske givet holder bedre, og endnu vigtigere: er lettere at navigere med!

SE W810i
Dernæst er der jo tale om en Walkman-telefon, så nu kan jeg nøjes med at tage min telefon med mig, istedet for både telefon og iPod – faktisk har jeg ikke haft min iPod med mig i laaaang tid, netop fordi jeg var træt af at bære på for mange ting. Desuden er det jo et kæmpe irritations-moment at man skal stoppe for musikken og tage ørebøfferne ud/af, når telefonen ringer. Det er et overstået kapitel nu. Godt nok har jeg kun købt et 2gb memorykort til telefonen, men mon ikke jeg kan klare mig.

Jeg har desuden investeret i en kortlæser/skriver, eftersom telefonens skrivehastighed var lidt for sløv, når man skulle overføre musik til telefonen – selvom jeg brugte det medfølgende USB-kabel tog det over en time at kopiere under 1gb musik over på telefonen. Med kortlæseren – som iøvrigt kun kostede kr.200,- – tog det ingen tid. Ok, det er løgn, det tog lidt tid, men under et minut.

En super glædelig ting var også alle de ting, der fulgte med telefonen, og som firmaer normalt er gode til at tage lidt ekstra for: en 512mb memory-stick, håndfri sæt (der også fungerer som ørebøffer til musikken), et USB-kabel, et Phono-kabel (så man kan sætte telefonen til anlægget og spille sin musik der) og en memory-stick adapter. Not bad I might say.

Jeg bruger ikke mit kamera på telefonen helt vildt meget, men det nye er et 2 megapixel kamera, og det tager faktisk acceptable billeder, som man sagtens kan dele med andre – det erstatter dog ikke et almindeligt digitalkamera, men så længe man er klar over det og accepterer det, er der vel heller ikke noget problem.

Mit eneste problem med den nye telefon, var at min trofast væbner når det kommer til telefon-sync, Floats Mobile Agent, ikke rigtig kunne fungere (optimalt) med telefonen, og jeg var lige ved at gå i panik! Men, så fandt jeg noget andet freeware, MyPhoneExplorer, som kan stort set det samme og som jeg faktisk synes virker lidt mere stabilt og bedre. Alt i alt er det en win-win situation.

Faktisk må jeg sige at det virker som et rigtig godt valg, og når Børsen (i onsdagens udgave) så ligefrem skriver, at alle de unge synes at det er den mest trendy telefon lige nu, så må jeg jo være übercool! Oder was?

2 kommentarer til “Nyt legetøj: W810i”

Lukket for kommentarer.