Kategorier
new york 2006 rejser

Vel ankommet i NYC

Jeps, så sidder jeg så her på en af de utallige Starbucks og nyder godt af en eller andens trådløse netværk..

Turen herover var pænt lang, især fordi der var en mellemlanding i Amsterdam. Normalt flyver jeg direkte med SAS, men da jeg var så sent ude med at booke min billet, måtte jeg flyve med KLM, som så mellemlander. Ikke at det er det store problem, men det betød 3 timers ventetid i Holland, og lufthavne er bare generelt kedelige. En anden ting det betyder er at man flyver med mange flere nationaliteter – tager man turen direkte fra Kastrup, kan man være ret sikker på at det hovedsagligt er danskere, der har taget turen, naturligvis krydret med enkelte svenskere og lidt amerikanere. På turen fra Amsterdam var der tyskere, svenskere, danskere, russere, hollændere og amerikanere – og det var på de tre rækker omkring mig!

KLM tager helt sikkert prisen for bedste inflight entertainment system! Hver person kunne frit vælge hvilken film vedkommende ville se og hvornår. Og hør nu her: der var 84(!) film at vælge imellem, lige fra de nyere (“Fun with Dick and Jane“) til klassikere som “The Godfather” og “The Usual Suspects“. Mit valg faldt på “Crash“, som var intet mindre end fremragende. Desværre valgte russeren foran mig at lægge sit sæde helt ned, hvilket betød at min skærms kontrast var ret dårlig, hvilket er et punkt KLM gerne lige må forbedre… Jeg synes også at der var ret lidt plads til mine ben i forhold til SAS’s maskiner, men jeg klarede den da.

Ved ankomsten til Newark lufthavn var der de sædvanlige køer ved immigrationen, og jeg fik lige taget mine fingeraftryk inden jeg kunne hente min bagage – men det er nu standard, så det var ikke fordi jeg lignede en terrorist eller noget. Mere end sædvanligt altså.

Ankom til hotellet med en lufthavns-shuttle, og fik checket ind, hvorefter jeg fandt mit værelse på 14.etage og der gik ikke lang tid inden jeg faldt om. På det tidspunkt var klokken 24:00 lokal tid, men det svarer jo så til kl.6 om morgenen dansk tid, så det var en lang dag… Fordelen ved mine flytider er så at jeg ikke kommer til at lide af jetlag.

Her til morgen stod jeg op, fik købt en bagel og en kop kaffe, hvorefter jeg på gå-ben begav mig mod downtown, hvor jeg befinder mig nu. Vejret er ret forårs-agtigt, og som altid er der meget varmt inde midt i byen, så jeg har for første gang i år ingen jakke på – yay! Resten af dagen kommer nok til at gå med mere spadseren rundt, noget som jeg altid gør når jeg er i New York, da det helt sikkert er den bedste måde at finde nye lokationer på. Det kan dog være at jeg på et tidspunkt tager en pause og finder en biograf…

Stay tuned for flere updates fra The Big Apple. Billeder følger senere over på 23hq..

En kommentar til “Vel ankommet i NYC”

Hello KimSlim

Ville bare lige sige rigtig god tur – Hvor lyder det bare fedt:o)

Knus fra Tudsen

Lukket for kommentarer.