Kategorier
nothingness tech

R.I.P. K700i

RIP K700i
Så skete det. Min Sony Ericsson K700i er blevet erklæret død efter at have været på operationsbordet adskillige gange, og nu har lægerne valgt at fokusere kræfterne andetsteds. Ikke at jeg er specielt ked af det, for jeg har jo min gamle trofaste T610 som backup.

Og så betyder det naturligvis også at jeg skal have fundet mig en ny mobiltelefon, men spørgsmålet er hvilken? Jeg har kigget mig lidt omkring, men det sædvanlige problem er at der kommer nogle meget federe modeller lige om hjørnet, og at jeg så står med en mobil, der er håbløst forældet, hvis jeg vælger en af de modeller, der allerede findes i butikkerne… Ikke desto mindre, så synes jeg at nedenstående ser rigtig fede ud, og de af telefonerne, der ikke allerede er på markedet, kommer lige om lidt, og indtil da kan jeg vist godt nøjes med T610’eren.

Mulige kandidater:

De har hver deres forcer, men hvilken ville du vælge? Kommentér løs, gerne med erfaringer og andre forslag!

9 kommentarer til “R.I.P. K700i”

Jojo, den er også min ubetingede favorit, men for det første er den jo ikke kommet endnu, og for det andet så skal det jo godkendes et højere sted, da det jo er min arbejds-telefon..

Det lyder som om du på forhånd har udelukket alle andre mærker end Sony-Ericsson…?
…Fair nok!
Ingen tvivl herfra heller: K800i

Mht. sommertid så plejer jeg at hoppe ind i min WordPress admin -> Options og piller ved ‘Times in the weblog should differ by’.
Det er hårdt arbejde men nogle skal jo gøre det.

I øvrigt bruger jeg en Sony Ericsson T68 så jeg holder mig ude fra diskussionen…

Lukket for kommentarer.