Kategorier
nothingness

En lang uge

Lad mig først beklage at der ikke er sket mere her på bloggen i de sidste par uger end tilfældet er, men det er gået op for mig at der kun er 24 timer i døgnet, og de har altså været allokeret til andet end blog-skrivning.

Den forløbne uge – den er jo så ikke gået helt, da det kun er fredag, men arbejdsugen er dog ovre – har været ret intens:

For det første har jeg jo skulle passe mit arbejde, men oveni det deltager jeg for tiden på et kursus tirsdag og torsdag aften, hvilket har betydet at jeg de pågældende dage har siddet foran en computer fra kl.9 om morgenen til ca.22.15 om aftenen. Og arbejdet har ikke ligefrem været en dans på roser i denne uge, kulminerende idag (fredag), hvor jeg har tilbragt størstedelen af dagen i møder, hvilket jeg må indrømme er langt mere opslidende end regulært arbejde.
Vi (arbejdsgiveren altså) står overfor et større projekt, hvor jeg spiller en fremtrædende rolle, og det kræver en hel del af mig, hvor jeg er nødt til at strække mine programmør-evner, såvel som mine evner indenfor det politiske spil, det er at arbejde med mange parter på et stort projekt.

Royal Copenhagen Skate
Onsdag aften tilbringer jeg i Copenhagen Skatepark med resten af det gamle slæng (Downtown Ollie Crew, bwoyeee!), så der står den på fysisk aktivitet til omkring 23.30, hvilket naturligvis er dejligt, men kombineret med tirsdag/torsdags-skemaet er det sgu’ hårdt. Når jeg så lige lægger oveni at jeg de sidste 2-3 måneder har haft rigtig svært ved at sove, så kan den opmærksomme læser nok godt regne ud, at søvn ikke er det jeg har fået mest af.. Og sidste uge var ligesådan. Og næste uge bliver det samme.

Nå, men ugen er dog ikke kun gået op i arbejd’ arbejd’, jeg har nemlig også været forbi Casa Del Kenne i Hvidovre og spise en formidabel risotto – prisen var så at jeg absolut skulle se et afsnit af Anna Pihl, men det var jo altsammen i en god sags tjeneste..
Anna Pihl
Må dog indrømme at den serie ligger på så lavt et niveau i forhold til ALLE andre landes politiserier, og det er ikke ligefrem rosende ord, jeg har at sige om hverken manuskript eller skuespil-præstationer! Næ, så hellere et afsnit om Martin Beck og Gunwald!

Mercedes A160
Onsdag skulle den elskede bil synes, og med de erfaringer (og ikke mindst regninger) som bilen hidtil har budt på, var jeg ikke specielt optimistisk inden jeg begav mig mod synshallen på Amager. Og ganske rigtigt var der nok i vejen til at bilen skal fixes lidt op, inden den får det eftertragtede klistermærke. Det drejer sig dog “kun” om nye dæk og en skål til ophænget, så det skulle ikke være så slemt. Er der foriøvrigt nogen der kunne tænke sig at købe en Mercedes A160 i super-stand og med alle de værste reparationer bag sig?

Denne uges anbefalinger går på følgende:

2 kommentarer til “En lang uge”

Ahem… Måske du gik glip at de fine detaljer i historien om hele Danmarks elskede og frygtløse Anna og de absolut Emmy-værdige skuespilpræstationer, fordi du sad og sms’ede som en anden teenager samtidig med, at du hakkede i tastaturet på den bærbare? Altså, det er jo bare en tanke. Ikke andet. Ahem… 🙂

“Er der foriøvrigt nogen der kunne tænke sig at købe en Mercedes A160 i super-stand og med alle de værste reparationer bag sig?”

Vielleicht…
Pris?
Årsmodel?
Km?

Lukket for kommentarer.