Kategorier
albigoRSS tech wordpress

Mit første plugin: albigoRSS

Så er det med stor stolthed i stemmen at jeg kan præsentere mit første WordPress plugin: albigoRSS. Et simpelt plugin, der henter de seneste billeder fra et AlbinoGorilla-feed, på nøjagtig samme måde som flickrRSS gør det fra Flickr. Hvis du er bruger på AlbinoGorilla og har WordPress som dit blog-værktøj, så tag lige og test det 🙂

Tjek det ud: http://kimblim.dk/albigorss

3 kommentarer til “Mit første plugin: albigoRSS”

Kanon idé, som jeg straks havde smidt ind, var det ikke for Postie, som nu gør AlbinoGorilla lidt overflødig.

Husk at submitte plugin i deres wp pluginregister så du kan blive berømt og vælte rundt i punani!

ja, for helvede! må skynde mig at submitte det..

men jeg er nu ikke enig i at postie gør det samme – postie opretter et indlæg på bloggen, imens albinogorilla bare er en lille tidsrøver i højrebaren.

Ja, det er rigtigt. Jeg var i min egen kontekst, hvor min hensigt i sin tid var at kunne smide billede + tekst på bloggen og ikke mere generelt vise mobilbilleder.

Lukket for kommentarer.