Kategorier
nothingness

Television: the drug of the nation pt.3

Fjernsyn: 2 x samsung, sony og sharp

Jeg har engang nævnt at jeg var begyndt at kigge efter et nyt fjernsyn, og siden da er jeg ikke kommet meget længere, udover at jeg har besluttet mig for at købe et 26″ istedet for et 23″. Jeg har kigget, og det er nogenlunde det. Jeg synes stadig at det Samsung jeg havde set først er superfedt, men nu er der kommet en ny model, som også er rigtig pæn… Jeg har dog ikke lagt mig fast på et Samsung, så jeg har holdt øjne og ører åbne efter andre pæne modeller, og der fandt jeg bl.a. et Sony og et Sharp, som jeg godt kunne lide.

Det er dog ikke nok at det er superpænt, teknikken skal naturligvis også være iorden, og derfor måtte jeg jo lige kigge lidt på specifikationerne, og der er sgu væsentlig forskel – overraskende nok (eller ikke), er Sony’en faktisk langt efter de to Samsung-modeller på billedklarhed og kontrast, selvom det er næsten kr.3000,00 dyrere end de andre to! Sharp’en tør jeg godt afskrive helt, da det er håbløst bagud på samme parametre som Sony’en – desuden har det en langsommere opdateringsfrekvens.

Dermed ville valget stå mellem de to Samsung’er, hvis jeg stod og skulle købe her og nu – det skal jeg ikke, men man skal jo for fanden være forberedt, ikke sandt? Hvis man udelukkende sammenligner de to, så ville jeg jo umiddelbart vælge den model, der hedder LE26R51, da den umiddelbart både er pænere (det er naturligvis en smagssag) og har et scartstik mere end LE26M51B. At det så både er billigere og har fået topkarakterer af brugerne gør det jo ikke mindre attraktivt!

Er der nogen der har nogen anbefalinger/erfaringer med de to fjernsyn? Kommentér løs!

2 kommentarer til “Television: the drug of the nation pt.3”

Der er ikke forskel på R og M modellerne når de begge hedder 51 efter 🙂

R = Roma style
M = Milano style
T = Torino style

Du burde overveje den nye 61-model – så får du det senste nye panel!

// Hal

Jeg har 32″ modellen fra Samsung (LE32M61B)

Det er super nice, jeg ved dog ikke om de har tænkt sig at lave en 26″ version af det, men det er værd at vente på.

Har selv overvejet LE26M51B til soveværelset, så hvis du køber må du lige give et review 😉

Lukket for kommentarer.