Kategorier
kimblim.dk tech

Søgeresultater


Jeg har ikke forfærdelig mange besøgende på denne blog, men jeg har dog en fast lille skare der følger med – mest fordi jeg henover skrivebordet gør mine kolleger opmærksom på at “nu er der sgu et nyt indlæg på kimblim.dk”..
De fleste besøgende kommer fra henvisninger, og jeg får en pæn portion fra Google, men det sjove er jo at se hvad folk søger på, for at ende på mit site. Nogle af søgningerne giver god mening, f.eks.:

  • Folk søger på “huttelihut Flemming Toft” og ender på et indlæg, hvor jeg har et indlæg om selvsamme person, og endda nævner den lille frase, han for alvor blev kendt på.
  • Folk søger på “historien om bilen” og ender på et indlæg, hvor jeg har skrevet om vores bil og historien om hvordan vi fik den.
  • Folk søger på “der er sgu ikke” og ender på et indlæg, hvor jeg har brugt nøjagtig de samme ord.

Intet mærkeligt i det. Det sjove kommer når folk søger på ting som “Big tids” og jeg lander tredje-øverst i søgeresultatet. Måske var det ikke lige det der var hensigten, og nogen burde måske gøre vedkommende opmærksom på at det hedder “Big Tits“, hvilket jo giver et noget andet resultat!

En kommentar til “Søgeresultater”

Lukket for kommentarer.