Kategorier
fodbold

Sandheden er ilde hørt


Os, der har fulgt Manchester United i mange år ved at det hold der pt. løber på banen simpelthen ikke lever op til den standard, som vi fans er blevet forvænte med. Og ja, man kan ikke vinde hver gang, men man kan forlange noget af de spillere der løber på banen, og mange af de nuværende er for nu at sige det som det: ikke gode nok!

United er en af verdens største klubber – og rigeste, og derfor kan man med rette forlange at de udvalgte, der får lov til at trække den røde trøje over hovedet, og dermed udleve mange millioners drengedrøm, har en vis standard og yder noget for sagen hver gang de får chancen. Sådan har det bare ikke været igennem de sidste par år, og fans over hele verden har diskuteret det ivrigt, imens klubben har været politisk korrekte og holdt deres kæft. Indtil nu.

Anføreren, Roy Keane, valgte igår at tage bladet fra munden, hvilket han har gjort adskillige gange før, men denne gang gik han et skridt videre end han nogensinde har gjort før: han nævnte navne på medspillere, som han ikke mener har klassen til at repræsentere United. De fem udpegede er Fletcher, Richardson, Miller, Smith og O’Shea, og i tre af tilfældene giver jeg ham helt ret, men jeg synes dog at såvel Smith som Richardson fortjener lidt kredit. Interviewet blev givet til Uniteds egen tv-station, men klubben satte bremserne i, og udsendelsen blev ikke vist – desuden kan man nok forvente at Sir Alex trækker Keane ind til en kammeratlig samtale om hvad man kan tillade sig… Jeg synes det var på tide at nogen sagde sandheden højt, og selvom Keane ikke længere er hvad han har været, så er han dog fortsat personificeringen af Manchester United, og han har aldrig ydet under 100% i en kamp.

Nogle medier mener også at Rio fik en hård medfart, og stod det til mig, var han den første der blev fyret på gråt papir. Ikke nok med at han er dum og grådig, han er ikke engang særlig god – senest bevist i lørdagens kamp mod Boro, hvor han koster en kasse.. igen!

Nogen vil måske mene at det er dumt at drage tvivl om managerens beslutninger, men resultaterne på det seneste viser jo at Keane har ret. Holdet er ikke godt nok, og længere er den faktisk ikke.

Nyhederne: