Kategorier
nothingness

Jeg gider ikke til at være syg

Da jeg i weekenden var en tur forbi den såkaldte “smilets by” aka Århus, vågnede jeg en morgen på slumhotellet med lidt ondt i halsen. Jeg rystede det af mig og jeg troede at det var gået væk. Igår morges oplevede jeg så den samme irritation i halsen, men en varm kop te fra morgenstunden gjorde underværker, og jeg kom igennem dagen uden nogen former for problemer.

Her til morgen er den så gal igen, men idag er det betydeligt værre end det har været hidtil. Jeg er på kop te nummer tre, og det lader ikke til at have den store effekt. Nu er overvejelserne så om jeg skal overgive mig til mit sædvanlige drug-of-choice når det kommer til halsbetændelse, Hexokain, eller om jeg skal kæmpe imod og se om 40 kopper te på otte timer kan dræbe hvad der end måtte være af baciller i halsen.

Hov, jeg har helt glemt at fortælle at vores bil er til service – altså sådan et rutine servicetjek, som altid er rart at få overstået – indtil mekanikeren ringer og fortæller om de “småting” de har fundet, og som nok ville have det bedst med at blive fixet. Denne gang drejer det sig om en gennemtæret bagpotte (kunne sagtens være titlen på en pornofilm!) og nogle rådne bremseslanger. Man ved bare at det ikke bliver billigt.

En kommentar til “Jeg gider ikke til at være syg”

Måske du skulle købe en fiat uno istedet for en a-klasse så ved man sku hva man har 😀

Lukket for kommentarer.