Kategorier
kimblim.dk nothingness

En frisk start

Det er nye tider her på kimblim.dk – først og fremmest er jeg nu gået over til modersmålet i min blog, og det skyldes kort og godt at jeg har et ønske om at skrive mere. Når jeg skriver “skrive mere”, mener jeg både oftere og længere indslag, og det er alt andet lige meget nemmere at udtrykke sig på sit modersmål, uanset hvor god man er til andre sprog. Der vil dog fortsat være en hel del links til engelsk-sprogede sider, og jeg vil nok også blive ved med at benytte nogle engelske termer.

Bloggen vil også tage den meget sjove drejning at emnerne ikke længere kun vil være oplevelser og fodbold, men også mere grundliggende tanker og betragtninger om alt muligt. Hvis det er et emne der optager mig kan det risikere at blive sprøjtet ud på siden, og det håber jeg så kan være medvirkende til at folk gider kommentere lidt oftere, så der bliver lidt liv på siden.

En tredje ting der nok risikerer at ændre sig er designet. Jeg overvejer at vælge et af de andre standard designs som Blogger leverer, men jeg har endnu ikke besluttet mig for hvilket det skal være. Jeg kunne naturligvis også godt lave et selv, men jeg orker det sgu næsten ikke. Man kunne også downloade en “uofficiel” template..

MEN! Bare rolig, der skal nok komme masser af posts om fodbold, da det er et af de emner jeg kan snakke meget om – og i laaaaaaaang tid, hvis du spørger min bedre/værre halvdel.