Kategorier
nothingness

En æra er slut og en ny begynder

Tidligere idag kom der en flink mand forbi og købte min bil, som har været sat til salg på bilbasen i et stykke tid – nu skriver jeg at manden var flink, men det er egentlig underordnet i forhold til at han havde den aftalte købesum med sig.

Mercedes A160

Omkring 2½ år nåede jeg (og til dels også Louise) at eje bilen, og selvom den har været et meget dyrt bekendtskab, så har jeg været rigtig glad for den. Nu er den solgt, og det var da lidt vemodigt da den kørte sin vej, men nu bliver det min Sunn cykel, der får æren af at transportere mig rundt i det Københavnske.

Jeg er ganske overbevist at jeg kommer til at savne bilen i ny og næ, f.eks. begyndte jeg at savne den allerede ved 12:30-tiden, da…

..jeg skulle cykle ud til Islands Brygge i styrtende regnvejr og hente nøglerne til min nye lejlighed! Jeg var tæt på gennemblødt, da jeg nåede min nye super-duper penthouselejlighed (ironi kan være anvendt) for at lave den formelle overtagelse og gennemgå lejligheden med en byggesagkyndig og nogle repræsentanter fra sælgers side.

Nicolineparken

Det lykkedes os naturligvis at finde nogle småting og mangler hist og her, men i det store hele er lejligheden klar til indflytning, og jeg glæder mig som et lille barn til juleaften. Det er da for eksempel meget fedt at jeg flytter ind på fredag, samtidig med at den årlige “havnefest” (Kulturhavn) begynder. Det er til gengæld lidt underligt, at jeg til at starte med, bliver den eneste beboer i den opgang, da de andre lejligheder enten ikke står klar eller ikke er solgt.

Nå, men jeg flytter som skrevet ind på fredag – kommer du forbi og hilser?

5 kommentarer til “En æra er slut og en ny begynder”

Ja, hvis du gi’r en kop te. Vi er forøvrigt klar på ferie, så lad og booke 🙂

Te og Sushi? Jeg synes folk er lidt krævende – var det ikke nærmere jer der burde komme med indflytningsgaver? Jeg ønsker mig f.eks. et 62 tommer plasma tv.. Nå nej, det gør jeg egentlig ikke…

Invitationerne skal nok komme, jeg skal bare have nogle møbler vi kan sidde på først…

Lukket for kommentarer.