Kategorier
fodbold

Dø Ronaldo, Dø!

Ronaldo skal dø
For mindre end to uger siden, indrømmede Cristiano Ronaldo at han gerne ville til Real Madrid.

For mindre end to uger siden, gjorde Ronaldo alt hvad han kunne for at få smidt en holdkammerat ud – hvorefter han blinkede stolt til bænken, da det var lykkedes.

Nu siger selvsamme Ronaldo så, at klubben skulle have støttet ham offentligt, og eftersom den ikke gjorde, er han nødt til at skifte til Real Madrid.

Er det bare mig, eller er Ronaldo ikke personificeringen af ALT hvad der er galt med fodbold idag? Jeg ved godt at han er mange penge værd, men klubben burde fandme bare smide ham på reserveholdet i den tid der er tilbage af hans kontrakt (4 år) – så kan han fandme lære det. F**king møgunge. Tænk sig at den mand har båret Uniteds magiske nr.7 🙁

Fik lige dette billede tilsendt af en gammel kollega:
Rooney and Ronaldo

Som jeg har skrevet tidligere her på bloggen, så har jeg ikke været alt for vild med dette VM, så mit yndlingsøjeblik indtil videre må næsten være da Ronaldo begyndte at tude, efter at Portugal havde tabt semifinalen. Men det er tæt efterfulgt af “FCK”-målet, hvor Linderoth lægger op til Allbäck.

39 kommentarer til “Dø Ronaldo, Dø!”

Ja, Ronaldo er sgu’ en af de største skampletter på dette VM. Mage til forurettet, forkælet og fucking irriterende spiller skal man lede længe efter.

Og det var absolut priceless da han tudede (:

Jeg ved godt at det for os dødelige er umuligt at sætte sig ind i fodboldstjernernes liv, og det “pres” de er underlagt… men et og andet fortæller mig, at de lever et i overbeskyttet parallelsamfund, hvis det at tabe en fodboldkamp, giver anledning til at stortude som en 7-årigt barn, der ikke må få sin vilje. Det er jo en jammerlig opførsel…

Hvad fuck sker der for jer, i har bare ondt i røven, Cristiano ronaldo er verdens bedste spiller. han var vms næsten topscorer han skulle have været, hvad rager det jer om han græd da de tabte em finalen, spasser børn !! rooney er bare en BØSSE !!!!

Hvad fuck sker der for jer, i har bare ondt i røven, Cristiano ronaldo er verdens bedste spiller. han var vms næsten topscorer han skulle have været, hvad rager det jer om han græd da de tabte em finalen, spasser børn !! rooney er bare en BØSSE !!

fuck jer ! cristiano er alt for fucking sej ! han kan skuda gøre en kedelig kamp pisse sjov med sin vold-gode teknik og sine fatastiske driblinger og finter ! i kan bare bolle jer selv og rooney i røven ! cristiano er guuuud !

hvad er der med jer?? manden c. ronaldo er en af verdens største og bedste fodbold talenter nogensinde… i har jo ondt i røven i smpå lege-børn der…. manden var med til at sikre united guldet 06/07 i premier league. han har spillet utrolig flot og gjort sit bedste. alex ferguson satsede på at ronaldo ville score op til 15 mål denne sæson. han nåede op på 28 mål ialt sammen med chlm og fa cuppen. hvad er det i ikke fatter en skid af… manden er og bliver verdens bedste fodbold spiller…. så er der ikke mere i det… små real fuckers…….

idioter c.ronaldo er den bedste han ku bære hele holdet selv vis di ville slet det billede få det skamløse billede væk gå dog hjem til mor tudefjæs

DIN FUCKING LUDER KOMBLIM !!!!!!!!!!! FUCK DIT LIV LUDERUNGE DU HAR BARE ONDT I RØVEN KÆLLING FUCK ROONEY DEN BØSSE HAN ER EN SVANS. CRISTIANO RONALDO ER VERDENS, UNIVERSETS BEDSTE FODBOLDSPILLER HAN KAN IK BLIVE BEDRE. INGEN ER BEDRE END HAM HAN ER DEN BEDSTE !!!!!! OG DIN LUDER KIMBLIM OG I ANDRE C.R HADERE FUCK JERES LIV I HAR IK ANDET OG TAHE JER TIL CRISTIANO RONALDO ER DEN BEDSTE. OG I HAR ÅBENBART IK EN HJERNE SIDEN I SKRIVER SÅDAN NOGET OM HAM FUCK DOG KIMBLIM DIN SLIDT LUDER!!!

P.S FUCK ROONEY DEN BØSSE HAN ER VERDENS DÅRLIGSTE OG CRISTIANO RONALDO ER VERDENS BEDSTE !!!!!!!!

OG MATHIAS OG JONAS (ØVERST) FUCK JER OGS BØSSER I HAR IK NOGET LUDER UNGER I HAR ONDT I RØVEN. C.RONALDO ER OG BLIVER DEN BEDSTE SPILLER I VERDEN. SÅ FUCK JER BØSSER OG NÅ JA LUDERRR KIMBLIM !!!!

fuck dig din svin hadder du c.ronaldo så dø lille lort pik nar røvhul fisse slikker

HALLO!!!!! DET ER BARE ET SPIL.BARE FORDI HAN SAGDE AT HAN VIL TIL REAL MADRID . VI SI NU BLIVER VED MED AT HEPPE PÅ HAM SÅ BLIVER HAN SIKKERT MAN. FATTTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I DET VAR DET HÅBER JEG I SKAL VÆRE HELDIGE FOR AT HAN OVER HOVEDET SPILLER FOR MANCHESTER UNITED HAN ER ALT FOR GOD TIL DET HAN SKULLE VÆRE VERDENS BEDSTE OG IKKE NUMMER 3 I DET DER STÅR I BLADE

RONALDO ER DEN MEST BØSSEDE SPILLER MAN KAN FINDE.. FUCK HAM SÅ MEGET! HAN ER ORDENLIG BØSSE! FUCKING BUMS MAN!… DET ENESTE HAN KAN FINDE UD ER AT DRIBLE SIG SELV, HAN DRIBLER I LUFTEN HAHAHHA! ORDENLIG BØSSE MAN !!

fuck dig… hvem fck tror du selv du er dit pikhoved… lær da at tale ordentligt… tænkt lige på hvor svært det er for ham din fede bøsse… c. ronaldo er den bedste

hej alle narhoveder!
Jeg kan personligt godt lide både roony og ronaldo!
HALLO de er ligesom på samme hold og er pisse gode venner.
så alle…
luk pikken!
og forresten:
ingen af dem er bøsser

fuuuck i skal sgu da selv dø
klamme idioter? i:
cristiano ronaldo er fucking lækker.
hvis i ik kan lide ham, kan i sguda
bare lade være med at glo kampe med ham?
fuck det er fandeme jer, der er skampletter
for DK!!!

Sjældent har jeg læst en mere sofistikeret fodbolddiskussion… Men man kan selvfølgelig ikke forvente at en fodboldfan rent faktisk kan tænke… (hermed ment at det burde i snart tage at gøre!) tag da lige at få nogle argumenter på banen istedet for at bare svine alle andre til. At svine Rooney til gør ikke Ronaldo bedre eller omvendt… Kom dog med nogle facts på hvorfor i synes at lige nøjagtig jeres spiller er den bedste, ellers kan vi jo stå og råbe af hinanden til dommedag uden at der sker noget ved det…
Nu skal jeg nok lade være med at bruge flere metaforer, ellers vil folk nok springe indlægget over fordi det er for avanceret og har ord der er længere end luder.
Kom ind i kampen!!
Forresten er det er yderst flot billede til sidst Anders Hal

FUCK RONALDO HAN ER EN SKIDE BØSSE RØV JEG HAR ALTID HADET DEN FORKLÆDE MØGUNGE
TILGENGÆLD ER MESSI DEN BEDSTE I VERDEN HAN KAN SGU SPILLE FODBOLD LIGEMEGET HVORDAN VEJERT ER
!

Well.
Man kan tydeligt se at, de folk, som skriver her ikke er fuldt udviklet 🙂
Ronaldo er en god spiller, men som Chelsea fan er han ikke mit idol.
Roney derimod, er ikke lige min yndlings spiller. Han kan godt blive for grov :-).

FUCK JEG ER SÅ SKIDE SKUFFET OVER RONALDO!

hvordan fanden kan han bare forlade MAN UNITED PÅ DEN MÅDE!! NU ER HAN IKKE EN SKID VÆRD I MINE ØJNE!

GO NANI, CARRICK, THEVAZ, VIDIC, ROONEY OG ALLE DE ANDRE LOYALE MAN UNITED SPILLERE!

Messi For4ever !: MESSI ER SQ DA DEN STØRSTE BØSSERØV VERDEN LÆNGE HAR SET, seriøst, det var ren og skær HELD AT BARCELONA VANDT!!

Nøj, hvor jeg synes i er barnlige, tåbelige & latterlige. Helt ærlig. Grow up.
Og nej små venner, Ronaldo er ikke bøsse:). jo, altså hvis mand er en mands og kærester med en kvinde, så vil jeg give jer ret, men desværre, det er man ikke;) en hver ”Ronaldo-hater” som er god til computer, kan til en hver tid, kopiere nogle billeder sammen, or whatever, lidt ligesom det billede Anders Hal har givet et link til. Okay, der er også blevet optaget en video, men come on drenge. Ikke sid der hjemme helt ‘uskyldige’ og lade som om i aldrig har kigget på en anden mands pik, på et eller andet tidspukt, for det tror jeg de fleste mænd har. Men det gør jeg ikke til bøsser, vel?:). Om det så bliver optaget på video, det gør jo heller ingen forskel, så jeg syntes lige i skulle tænke jer fornuftigt om, som voksne mennesker, i stedet for at begynde at kalde hinanden for, lude, bøsser, og dø osv…
Grow up, right? 🙂

Fúck Jér állé Sámmén Fódbold ÉR NOgét Lórt

ronaldo er for sej
det må en hver kunne vide vis i ikke kan fatter det har man ingen hjerne rooney er bare en lille klup der prøver på at spille fodbold han er fucking dum oven i røven

# 30

haha pga. din kommentar, fik jeg en mail fra denne her side. Jeg tænkte bare “hvad fanden er det her for en side og hvorfor bekymrer det mig om cristiano ronaldo spiller for real madrid eller ej” og da jeg læste min egen kommentar 12.06.2009 kl.12:12 tænkte jeg bare.. hold da op hvor man kan forandrer sig på blot ét år 😉

bare et lille irrelevant indfald.. fortsæt I bare debatten.:P

Ej okay, Ronaldo er gud! han er den bedste spiller i verden, så prøv lige at tænk over hvem det er du får og sviner til! han er sku da den bedste fodbold spiller i verden? ja han elsker sig selv.. men der er fandme også meget at elske! så prøv lige at tænke dig om! du er meget dårlige end ronaldo og det er 100 % sikkert, så styr dig, okay? egentligt burde du straks slette den her side, men eftersom jeg nyder at se dig gøre dig selv fuldkommen til grin, såååå har jeg lige lagt den her ud på min facebook, okay? eller det er sådan set lige meget om du syntes det er okay, for vi er også mange der ikke syntes den her side er okay! Du gør dig selv til grin, så ved du det….

Lukket for kommentarer.