Kategorier
nothingness

Jeg glæder mig til næste jul!

Som jeg har nævnt tidligere “fejrede” jeg i år jul ved at tilbringe juleaften helt alene hjemme hos mig selv – og det var endda af helt egen fri vilje. Igennem de seneste par år har jeg virkelig været træt af juleræset, og al den hype, som følger med noget, der burde være en dejlig tid, og i år tog jeg så konsekvensen og boykottede julen. På en eller anden sjov måde havde det den stik modsatte effekt i forhold til hvad man kunne have forventet, for lige pludselig kom jeg i julestemning! Det var som om at al antipatien mod julen var kommet ud af systemet, og nu sidder jeg faktisk allerede og glæder mig til næste jul, hvor der for alvor skal spises and, flæskesteg, brunkager, pebernødder osv. – det hjalp selvfølgelig også på juleappetiten at jeg kom til at zappe forbi et Jamie Oliver-program hvor han tilberedte den helt store jule-menu.

God jul!