Kategorier
kimblim.dk

Ups…

Jeg skulle vist have koncentreret mig lidt mere da jeg opgraderede min WordPress installation. Oh well, så må jeg jo bare finde et nyt tema og finde nogle billeder frem igen…

UPDATE: Hvem har selvfølgelig ingen backup af sit website? Kimblim, that’s who. Dermed er der røget en del billeder (gider jeg mon lave dem igen?), og vi må nok også gå ud fra at designet er væk for evigt… Oh well, så sker der da lidt her på siden…

UPDATE 2: Som det ses fandt jeg et andet tema, og det ligner egentlig et som jeg selv designede for et halvt års tid siden, men aldrig fik implementeret, så intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Til gengæld kunne jeg godt have brugt de 5-6 timer, som jeg brugte på at genskabe alle billederne til mine blogindlæg, på noget andet. Iøvrigt kan jeg oplyse at jeg lige har taget en backup af mit website… Måske skulle jeg gøre det til en vane?

6 kommentarer til “Ups…”

forfriskende nyt “design” på siden.

jeg kan jo godt lide simple ultrabrugbare ting, så hvis kontrasten hæves lidt nogle steder (ikke så meget grå på hvid) så er det da fint.

det er jo indholdet det kommer an på.

kh og go’ weekend,
JAKOB

Næ, det tog mig vel mindre end en halv times tid, men det kræver en lille smule indsigt i PHP – Jeg kan også zippe min mappe og sende til dig, hvis det var noget?

Lukket for kommentarer.