Kategorier
nothingness

Første dag på fabrikken

Man kan sgu ikke få lov til at gå arbejdsløs længe i det her samfund!

Idag havde jeg første dag på min nye arbejdsplads, Peytz & Co. – det er, i mangel af et bedre ord, et web-bureau, hvor jeg er blevet ansat som frontend specialist. Min titel er måske nok ny, men arbejdsopgaverne bliver de samme, som det har været de sidste tre steder, jeg har været ansat, nemlig at kode (X)HTML, CSS og Javascript. Desuden håber jeg at kunne blande mig lidt i usability og informations-arkitektur, og jeg plejer jo ikke at være genert for at stikke hovedet frem, så mon ikke det kommer helt af sig selv.

Efter mit indlæg, hvor jeg skrev, at jeg holdt op på Berlingske, har jeg fået et par henvendelser med job-tilbud, men der var ikke så meget tvivl om at det skulle være Peytz, eftersom jeg kender firmaet lidt i forvejen. Måske kan faste læsere huske at jeg også skrev følgende i før-omtalte indlæg:

Det eneste, der er helt 110% sikkert, det er at jeg vil prioritere at have det sjovt med mit næste job

Ude hos Peytz kender jeg flere af de ansatte, bl.a. Hal, Clarissa og Aarfing, og jeg ved at det er folk, som jeg kan have det sjovt sammen med, så beslutningen var overhovedet ikke svær at tage. Så gør det mindre, at de har stavet mit navn forkert på hjemmesiden…

Det er bare lidt surt at jeg ikke fik lov til at gå ledig lidt længere, for jeg må indrømme, at jeg virkelig har nydt det! Det er første gang i årevis – faktisk siden 1997 – at jeg har været arbejdsløs, og har haft tid til at lave ingenting; der har naturligvis været ferier, men jeg har som regel været ude og rejse, så det er ikke helt det samme.

Oh well, det er vel heller ikke så skidt at arbejde 😉

En kommentar til “Første dag på fabrikken”

Tillykke med det nye job! Jeg er ikke i tvivl om at du og dine nye og gamle kollegaer nok skal få det rigtig godt sammen. Hils omkring dig 🙂

Lukket for kommentarer.