Kategorier
design tech

TDC – nu med dots

Her til morgen kl.06:00 fik vi trykket på den store sync-knap, så tdc.dk og tdconline.dk nu matcher TDC’s nye designunivers.

tdc screenshot - med dots

Det er et projekt, som jeg har arbejdet på i et par måneder efterhånden, og udfordringen har blandt andet været at farveskemaet skal skifte dagligt, så vi udtrykker den mangfoldighed, som TDC så gerne vil udstråle. Det er gjort med en hel stribe forskellige css-filer og noget javascript, der sætter farven alt efter dagen – ganske smart, når jeg selv skal sige det. Desuden er det lavet med minimale ændringer i HTML-strukturen, hvilket har gjort at jeg stort set er den eneste tekniske person, der har været involveret i projektet, selvom jeg dog har sparret en del med vores CMS-guru, Anders Hal.

Privat-delen af tdc.dk skifter som sagt farve hver dag (mellem rød, grøn, lilla og orange), imens erhvervsdelen beholder det blå udseende uden de nye karakteristiske dots – til gengæld er nogle af de mere corporate dele af tdc.dk blå med dots hele tiden, f.eks. tdc.com og om.tdc.dk.
TDC Online er pt. udelukkende orange, men der er nogle større tiltag på vej dér, så der kommer nok til at ske noget indenfor de næste par måneder.

Du kan læse mere om TDC’s nye designunivers eller du kan læse en kritikers syn på sagen.